enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4379
EURO
34,7788
ALTIN
2.433,66
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
17°C
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
15°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C

Suzuki’den eylül ayında 200 bin TL’ye varan kredi avantajı

Suzuki’den eylül ayında 200 bin TL’ye varan kredi avantajı
09.09.2022 10:30
0
A+
A-

Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen Suzuki; Swift Hibrit, Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerine özel avantajlı eylül kampanyasını duyurdu.

Suzuki, hibrit SUV modelleri S-Cross Hibrit, Vitara Hibrit ve SUV modeli Jimny için eylül ayı boyunca geçerli olacak uygun faizli kredi kampanyasını düzenledi.

Eylül ayı boyunca geçerli olan kampanyada, Suzuki Jimny, Vitara Hibrit ve S-Cross Hibrit modellerinden birini satın almak isteyenlere 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi fırsatı sunulurken, Swift Hibrit sahibi olmak isteyenler için 150 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanı sunuyor.

AllGrip 4×4 çekiş sistemini ve en güncel güvenlik donanımlarını bir arada sunan yeni Suzuki S-Cross Hibrit modeli eylül ayı boyunca 819 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi avantajıyla sahiplerini bekliyor.

AllGrip teknojisine sahip 4×4 özelliğiyle ön plana çıkan, Jimny modeline, 934 bin TL’den başlayan fiyatlarla ve 200 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi imkanıyla sahip olunabiliyor. Sunduğu zengin donanım özellikleri ve yüzde 20’ye varan yakıt ekonomisi sayesinde düşük yakıt tüketimi ile öne çıkan Swift Hibrit ise 150 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faizli kredi seçeneğiyle birlikte sunuluyor.

Güçlü, iddialı ve güvenli  SUV Suzuki S-Cross Hibrit her yönden avantajlı

Güçlü ve iddialı yeni yüzüyle, S-croos, akıllı hibrit teknolojisine sahip motor sistemi, yakıt verimliliği, yüksek performansı, AllGrip 4×4 çekiş sistemi, güncel güvenlik donanımlar ile geliştirildi.

Şerit takip ve ihlal uyarı sistemi, yalpalama uyarısı, kör nokta uyarı sistemi, geri manevra trafik uyarı sistemi, acil fren sinyali gibi uyarı sistemlerinin yanı sıra Suzuki güvenlik desteği, kullanıcılarına sürüş kolaylığı sağlıyor.

Hibya Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.