enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3695
EURO
35,0050
ALTIN
2.325,46
BIST
9.127,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
19°C

bp, 23 Nisan’ı Hatay’daki çocuklarla kutladı

bp, 23 Nisan’ı Hatay’daki çocuklarla kutladı
24.04.2023 12:30
0
A+
A-

Türkiye’nin 11 ilini etkileyen deprem felaketinin ardından ilk günden itibaren bölgeye destek veren bp Türkiye ve Castrol Türkiye, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı depremin en çok etkilediği illerden biri olan Hatay’da geçirdi. ‘Benimle Oynar mısın?’ adıyla gerçekleşen psikososyal destek programında 3 gün boyunca Hatay’ın farklı noktalarında onlarca çocuğa ulaşacak eğitici, öğretici atölyeler ve aktiviteler düzenleniyor.

Ramazan Bayramı ve 23 Nisan birlikte kutlandı

23- 25 Nisan arasında çadır ve konteyner kentlerde gerçekleşen ‘Benimle Oynar mısın?’ etkinliklerinde çocukların yaratıcılıklarını sergilediği öğretici ve eğlenceli 5 farklı atölye düzenlendi: Resim Atölyesi, Dürbün Yapımı Atölyesi, Parmak Kukla Atölyesi, Balon Aktivitesi, Müzikli Oyunlar Aktivitesi. Bu etkinliklere katılan çocuklar dünyaya farklı bir gözle bakabilmelerine ve psikososyal gelişimlerine destek olabilecek atölyelere oldukça ilgi göstererek eğlenceli zaman geçirdiler.

3 gün boyunca atölyeler ve aktiviteler sürerken, Hatay’ın farklı bölgelerinde yaşayan çocuklar içinse günlük eğitim-öğretim hayatlarına destek olacak kırtasiye setleri hediye edildi.

bp Türkiye: Bölgeye desteğimiz sürecek

bp Türkiye’den yapılan açıklamada, “Ramazan Bayramı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın aynı günlerde kutlanması her iki bayramın önemini daha da artırdı. Bu nedenle 3 gün süren etkinliklerle Hatay’ın farklı bölgelerinde yaşayan çocuklara ulaşmayı amaçladık. Çocuklar için sorumluluğumuzun farkındayız. Bölgedeki çocukların yüzlerindeki gülümseme ve gözlerindeki ışıltı hep sürsün diye yanlarında olmaya, sadece bayramda değil her zaman gülmeleri için elimizden geleni yapmaya ve bölge halkına destek olmaya devam edeceğiz" denildi.

Hibya Haber Ajansı

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.