enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5515
EURO
34,9912
ALTIN
2.426,58
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

Bitfinex, ödüllü Trade Masters etkinliğinin detaylarını duyurdu

Bitfinex, ödüllü Trade Masters etkinliğinin detaylarını duyurdu
24.04.2023 11:15
0
A+
A-

Dijital para birimi traderlar’ına ve küresel ölçekteki likidite sağlayıcılarına son teknoloji hizmetler sunan dijital token alım satım platformu Bitfinex, kripto dünyasındaki yatırımcıların beklenti ve talepleri doğrultusunda aksiyonlar almaya devam ediyor. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan etkinlik, 10 farklı trader takımının katılımıyla Bitfinex Paper Trading arayüzünde yapılacak. 3 Mayıs tarihinde 42 Maslak’ta bulunan ESA Esports Arena’da düzenlenecek organizasyonda mücadele edecek trader takımları bilgi ve becerilerini canlı olarak sergileyecek.

Ödül havuzu 175 bin Türk lirası ve Trade Masters kupası

Trade Masters Türkiye 2023, alana hakim 10 farklı üst düzey takımın dört saat boyunca mücadele ettiği bir etkinlik olarak planlanıyor. Aynı sermaye ile yarışa başlayan takımlar, yarışma süresi boyunca bonuslar kazanma ve ekstralardan yararlanma fırsatını yakalayacak. Sergilediği trade yetenekleriyle en yüksek toplam karı elde eden takım, Trade Masters Kupası ve 100 bin TL nakit ödülünün sahibi olacak. Bununla birlikte, ikinci olan takımın 50 bin TL almaya hak kazandığı yarışmanın üçüncüsü de 25 bin TL almaya hak kazanacak.

Etkinlikteki uzmanlar eş zamanlı olarak trade hamlelerini tartışacak

Yarışmanın başlamasıyla birlikte, takımlara gece boyunca zorlu görevler verilirken, bonus kredisi veya yüksek kaldıraç fırsatlarıyla da traderlar’ın kısa süre içerisinde daha yüksek işlem hacimlerine ulaşması sağlanacak. Öte yandan, etkinlik alanında bulunan uzmanlar farklı takımların yaptığı trade hamlelerinin perde arkası analizini yapacak, takım performanslarını değerlendirecek ve başarı elde etmek adına uygulanması gereken stratejileri tartışacak.

Yarışmanın bitiminde ünlü Türkçe rap sanatçıları sahne alacak

Yoğun geçen mücadelelerin ardından, yarışmanın kapanışını daha eğlenceli hâle getirmek için Türkçe rap camiasının önde gelen isimlerinden olan Anıl Piyancı, Khontkar, Contra ve Keişan canlı performanslarıyla sahne alacak.

Eğlence dolu geceye katılım ücretsiz

Yatırım mücadelesinin gerçekleşeceği, hem kripto para dünyasının önde gelen isimlerinin hem de rap dünyasından ünlü isimlerin yer alacağı gece katılımcılar için tamamen ücretsiz gerçekleşecek. Trade Masters etkinliğine hem yarışmacı hem de izleyici olarak katılım sağlanabilirken, her iki katılım için de Bitfinex hesabı olması yeterli olacak.

Hibya Haber Ajansı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.